Hylte kommun logotyp

Hylteappen

Vad händer i ditt närområde? I Hylteappen kan du hålla dig uppdaterad om vad som pågår runt om i kommunen. Du kan få information om aktuella driftstörningar, få ta del av nyheter, samt aktuella aktiviteter runt om i Hyltebygden.

Under våren 2022 lanserade Hylte kommun en app i syfte att öka den digitala tillgängligheten gentemot dig som invånare och andra som vill veta vad som händer i kommunen. I appen samlar vi relevant information på ett ställe – anpassat utifrån de intressen och geografiska områden som du uppger att du har ett intresse för.

Hylteappen har strax över 2000 nedladdningar och flera hundra aktiva användare per dag.

Vad kan du ta del av i Hylteappen?

  • Aktuella och planerade driftstörningar.
  • Nyheter från hylte.se.
  • Evenemang från kultur och bibliotek.
  • Arrangemang, både under lov och andra speciella tillfällen.

Ladda ner Hylteappen

Lämna förslag till utveckling av appen

Vi tar gärna emot förslag och tankar om hur appen skulle kunna bli mer värdefull för just dig! Har du tankar på vad du vill kunna göra i appen? Skicka in ditt förslag till kommunikation@hylte.se. Märk rubriken med ”Hylteappen – förslag”.

Låt din verksamhet synas i appen

Marknadsför din förening genom att koppla föreningens sida på Facebook till Hylteappen. För att appen ska kunna visa information från Facebook krävs det att ni har en öppen sida på Facebook. Läs mer genom att trycka på knappen nedan.

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan