Hylte kommun logotyp

Hitta ett hus i Hylte

Familjen Everink hittade sitt dröm i en gammal avskild 1800-tals gård som till en början stod utan både vatten och avlopp.

Sedan 2019 har Lev din dröm Hylte hjälpt människor att hitta sina drömhus på landsbygden i Hylte kommun. Under dessa år har många hus gått från att vara tomma till att bli permanent bebodda. Inte minst har det här gjort att allt fler fått upp ögonen för att sälja sina obebodda hus till människor som vill flytta hit och leva sina liv här. Det finns gott om lyckliga historier och inte minst livsresor som sker precis här och nu.

Lev din dröm Hylte är fortfarande aktivt, om än i lite mindre skala än vid satsningens start. Vi förmedlar fortfarande kontakt mellan de fastigheter vi känner till ska säljas och människor som har kontaktat oss med intresse om att flytta hit. Kika gärna på hemnet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där alla fastigheter som finns till salu via mäklare just nu visas. I vissa fall förmedlas även hus privat för de fastighetsägare som inte vill lägga ut sina hus på öppna marknaden. Kontakta oss för att höra vilka möjligheter det finns för dig.

Vill du hitta ett hus i Hylte?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Observera att det under semestertider, främst under sommaren, kan det dröja innan du får svar.

Anmäl intresse

Kontakt

Projektkoordinator

Ida Karlsson Lalander

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan