Hylte kommun logotyp

Mobil fritidsgård

Mobil fritidsgård i Hylte

Den mobila fritidsgården är för dig som går i åk 4 till 6. Vi håller till i Torup, Kinnared, Unnaryd och Hyltebruk. Varje dag hittar vi på olika aktiviteter runt om Hylte kommun mer er. Vårdnadshavare är varmt välkomna att följa oss på våra sociala medier för att se vad vi hittar på just nu!

Målet med den mobila fritidsgården är att fritidsledare och ungdomar tillsammans skapar en rolig och meningsfull fritid för dig som är ung i Hylte kommun.

Har du en idé på vad du vill göra på den mobila fritidsgården? Prata med våra fritidsledare på plats eller fyll i formuläret längre ner på sidan. I formuläret kan du också berätta vad du tycker om den mobila fritidsgården som den är idag.

Öppettider

Måndag

Hyltebruk

14.30 - 17.30


Unnaryd (jämna veckor)

14.30 - 17.00


Kinnared (udda veckor)

13.30 - 17.00

Tisdag

Kinnared

14.30 - 17.00

Onsdag

Torup

14.30 - 17.00

Torsdag

Unnaryd

14.30 - 17.00

Fredag

Hyltebruk

14.00 - 17.30

Höstlovsaktiviteter på den mobila fritidsgården åk 4-6

Sociala medier

Tyck till om fritidsgården

Vad vill du göra på fritidsgården? Vad ska hända?
Tyck till om fritidsgården och ställ dina frågor genom vårt webbformulär. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan själv välja om du vill lämna dina kontaktuppgifter eller om du vill vara anonym. Om du vill att vi ska svara dig så måste du fylla i telefonnummer eller e-post. Vi svarar så snart som möjligt.

Tänk på att alla synpunkter som kommer in via formuläret här på webbsidan, brev, telefon eller e-post vanligtvis är en offentlig handling. Det betyder att vem som helst kan begära att få se den. Vid särskilda skäl kan den sekretessbeläggas. För administration kommer dina personuppgifter att registreras och behandlas i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen.

Trivselregler och gårdskort

Hos oss möts många olika människor och vi behöver därför några regler att hålla oss till för att det ska blir bra för alla, såväl besökare som personal.

  1. Hos oss är vi trevliga mot varandra och vi hjälps åt så att alla känner sig välkomna.
  2. Vi är alla rädda om oss själva, varandra och våra saker.

Alla får ett gårdskort och med det får du låna saker och vara med och påverka hur fritidsgården ska utvecklas på olika sätt, vilka aktiviteter vi ska ha hos oss och andra viktiga frågor som rör er tid hos och med oss.

Gårdskortet är gratis men för att få ett gårdskort signerar du ett dokument med en överenskommelse om att du känner till och följer våra trivselregler.

Om man väljer att ignorera vår överenskommelse om trivselreglerna har det såklart konsekvenser.

Den första konsekvensen är en tillsägelse från personal.

Om du ignorerar tillsägelsen kan du bli avstängd under en tidsbestämd period, 1 till 14 dagar.

Om personalen anser att det är nödvändigt kommer vårdnadshavare/kontaktperson och eventuell berörd myndighet att kontaktas.

Kontakt

Gruppledare

Lena Siljebo

Dag

Tid

Plats

Aktivitet och info

Måndag

12:00-15:30

Fritidsgården vid Örnatorget

Idag dukar vi upp pyssel på fritidsgården. Skapa något i papperslera, pyssla ihop en fladdermus av kartong till halloween, gör en vimpelflagga till vår halloween-vimpel-girlang… eller något annat skoj.

Tisdag

12:00-15:30

Fritidsgården vid Örnatorget

Idag får den som vill vara med i köket och baka. Om man vill vara med kan man anmäla sig i kiosken på fritidsgården. Det är begränsat antal platser.

Onsdag

12:00-15:30

Fritidsgården vid Örnatorget

Idag kan man vara med på cirkusskola med Magnus. Kom och lär dig jonglera, balansera och akrobatik. Cirkusskolan håller på 13:00-14:00, men man måste vara på plats senast 12:45.

Anmälan krävs via denna länk:

http://simplesignup.se/event/209937-cirkus-skola-hoestlov-mobil-fritidsgaard Länk till annan webbplats.

Torsdag

12:00-15:30

Örnahallen

Kom till Örnahallen så delar vi upp oss i lag och spelar innebandy. Om vi blir tillräckligt många gör vi en turnering, men hur som helst så spelar vi!

Fredag

STÄNGT

Tips!

10:00-17:00 Spökbad på Örnahallen

15:00-16:00 Svarta Madam – en teaterföreställning i äventyrsform. Samling utanför fritidsgården kl 15:00, och sedan håll teatern på utomhus så klä dig efter väder.

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan