Hylte kommun logotyp

Fritidsgård

Ungdomar som kramas, skrattar och tittar in i kameran.

Fritidsgården är till för dig som har börjat årkurs 7 och upp till 18 år. Man får vara hos oss under hela kalenderåret det år man fyller 18 år. Fritidsgården är en plats dit du kan gå för att fika, lyssna och skapa musik, plugga, spela biljard, pingis och tv-spel, hänga med kompisar, få nya kompisar, träffa fritidsledare, vara med på planerade aktiviteter och mycket annat.

Det är viktigt att alla ungdomar som kommer till fritidsgården har inflytande på verksamheten och känner sig delaktiga. Hylte Fritidsgård utgår från kommunens värdegrund i arbetet med att skapa en meningsfull och välkomnande fritidsgård. Värdeorden trygghet, delaktighet, stolthet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten.

Öppettider

Måndag

Stängt (Öppet 15.30 - 20.15 från vecka 1 2024)

Tisdag

15.30 - 20.15

Onsdag

15.30 - 20.15

Torsdag

15.30 - 20.15

Fredag

18.30 - 22.15 (Stängt från vecka 1 2024)

Sociala medier

Trivselregler och gårdskort

Hos oss möts många olika människor och vi behöver därför några regler att hålla oss till för att det ska blir bra för alla, såväl besökare som personal.

  1. Hos oss är vi trevliga mot varandra och vi hjälps åt så att alla känner sig välkomna.
  2. Vi är alla rädda om oss själva, varandra och våra saker.

Alla får ett gårdskort och med det får du låna saker och vara med och påverka hur fritidsgården ska utvecklas på olika sätt, vilka aktiviteter vi ska ha hos oss och andra viktiga frågor som rör er tid hos och med oss.

Gårdskortet är gratis men för att få ett gårdskort signerar du ett dokument med en överenskommelse om att du känner till och följer våra trivselregler.

Om man väljer att ignorera vår överenskommelse om trivselreglerna har det såklart konsekvenser.

Den första konsekvensen är en tillsägelse från personal.

Om du ignorerar tillsägelsen kan du bli avstängd under en tidsbestämd period, 1 till 14 dagar.

Om personalen anser att det är nödvändigt kommer vårdnadshavare/kontaktperson och eventuell berörd myndighet att kontaktas.

Tyck till om fritidsgården

Vad vill du göra på fritidsgården? Vad ska hända?
Tyck till om fritidsgården och ställ dina frågor genom vårt webbformulär. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan själv välja om du vill lämna dina kontaktuppgifter eller om du vill vara anonym. Om du vill att vi ska svara dig så måste du fylla i telefonnummer eller e-post. Vi svarar så snart som möjligt.

Tänk på att alla synpunkter som kommer in via formuläret här på webbsidan, brev, telefon eller e-post vanligtvis är en offentlig handling. Det betyder att vem som helst kan begära att få se den. Vid särskilda skäl kan den sekretessbeläggas. För administration kommer dina personuppgifter att registreras och behandlas i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen.

Kontakt

Besöksadress

Torggatan 3

Hyltebruk

Gruppledare

Lena Siljebo

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan