Hylte kommun logotyp

Evenemang

Hylte Kultur och Bibliotek har som mål att kunna erbjuda ett blandat utbud av evenemang som författarbesök, föredrag, musikkvällar och barnföreställningar.
Våra evenemang sker oftast på våra bibliotek eller på Kulturhuset Forum

Aktuella evenemang

Utställning på Hylte bibliotek

I vårt utställningsrum på Hylte bibliotek visar vi olika utställningar som du kan se när Hylte folkbibliotek är öppet. Periodvis visas även olika utställningar på biblioteken i Torup och Unnaryd.

Är du intresserad av att ställa ut? Kontakta biblioteket@hylte.se.

Bild från Viktorijas utställning

Utställningen: Konst med mening av Viktorija Polovec


Viktorija Polovecs är en Hyltekonstnär som strävan är att fånga ögonblick av skönhet, uttrycka komplexa känslor och väcka tankar hos betraktaren. Hennes konstnärliga stil är mångfacetterad och hon utforskar olika tekniker och material. Viktoria vill med sin konst inspirera och att du ska hitta något eget i varje verk. Välkomna att undersöka vad Du ser!

Här beskriver Viktorija sin utställning:
Jag heter Viktorija Polovec och jag är en blivande konstnär vars verk speglar djupet av mina känslor och min syn på världen. Just nu studerar jag som digital designer på universitetet, men min kärlek till konst har aldrig försvunnit, jag ägnar fortfarande mycket tid åt utveckling inom måleri.

Genom mina skapelser strävar jag främst efter att fånga ögonblick av skönhet, försöka uttrycka komplexa känslor och få er att tänka igenom det ni ser. Min konstnärliga stil är mångfacetterad och jag utforskar olika tekniker och material. Jag jobbar främst med akryl och akvarell, samt illustrationer.

Genom konsten finner jag möjligheten att uttrycka mig och kommunicera med världen, för att det viktigaste för mig är att kunna skapa en känslomässig kontakt med betraktaren för att inspirera dem och få dem att reflektera. Jag har inga bestämda teman på de flesta av mina verk, utan det viktigaste är att ni ska hitta något eget i var och en.

Utställningen visas på Hylte bibliotek:
Datum: 19 februari - 15 mars 2024
Plats: Fabriksgatan 1A, 314 31 Hyltebruk

Utställningen finns tillgänglig under bibliotekets öppettider:

Måndag: 10:00-19:00
Tisdag: 13:00-17:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 16:00

Välkomna!

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan