Hylte kommun logotyp

Ansökan till Ung Drive Academy är öppen

Bild: Driv eget företag i sommar med Ung Drive Academy. För dig mellan 15 till 18 år.

Är du mellan 15 till 18 år? Är du nyfiken på att driva eget företag? Ansök till Ung Drive Academy och testa på att göra din affärsidé till verklighet i sommar!

Även du som inte har en färdig idé är välkommen att söka. Ung Drive Academy hjälper dig att ta fram en bra affärsidé, lär dig om hur du driver företag tillsammans med andra ungdomar, coachas av erfarna företagare och låter dig testa ditt företag på riktiga kunder och tjäna riktiga pengar.

- Ung Drive är ett jättebra tillfälle för ungdomar att dels utveckla intresse för entreprenörskap och företagsamhet men också en fantastisk möjlighet att utvecklas som individ. Det är den känslan jag har fått från förra årets deltagare och det är ju en otrolig vinst för både individen och samhället, säger Camilla Johansson, näringslivsansvarig på Hylte kommun.

Ansök senast 15 april 2024.

Tryck på knappen nedan för att läsa mer om tidigare ungdomar som deltagit i Ung Drive Academy och komma till ansökan för årets upplaga.

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad: