Hylte kommun logotyp

Timvikarie inom LSS

Är du intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du behövs och där din insats ger andra människor en högre livskvalitet? Inom LSS och Socialpsykiatrin jobbar du antingen på grupp- eller servicebostad för personer med funktionsnedsättning. Det är ett omväxlande och roligt arbete som ger mycket tillbaka.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att träffa nya människor. Du har förmågan att se deltagarnas olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Som timvikarie behöver du vara flexibel och ha en social kompetens eftersom du ofta byter arbetsplats. Du behöver vara förberedd på att bli uppbokad med kort varsel.

Inom LSS jobbar du med att stötta boende med bland annat omvårdnad och fritids- och kulturaktiviteter så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Som timvikarie är du en viktig del i att skapa trygghet och kontinuitet på våra olika verksamheter. Vi arbetar mycket med tydliggörande pedagogik samt lågaffektivt bemötande.

Vilka krav måste du uppfylla?

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Det krävs att du har ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
  • Körkort

Utdraget ansöker du om själv och ska kunna visas upp vid anställning. Du ansvarar också för att förvara originalet och för att förnya det innan giltighetstiden gått ut. Utdraget är giltigt 1 år. Du får mer information och kan beställa ett registerutdrag från polisens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du vår nya kollega under sommaren?

Vill du ha en betydelsefull och viktig yrkesroll sommaren 2024? Vill du göra skillnad i människors liv och bidra till en trygg och meningfull vardag för andra? Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb hos oss på omsorgsförvaltningen.

För sommaren söker vi nu pigga, positiva människor som kan stötta upp när vår ordinarie personal tar semester. Tjänsterna är många och arbetsuppgifterna olika, hos oss kommer du att göra en stor skillnad, ett stort avtryck och mötas av ett härligt gäng som präglas av gott bemötande och hög kvalitet.

Du kan söka sommarvikariat hos oss nedan:

Intresseanmälan

Välkommen att fylla i en intresseanmälan till att bli timvikarie inom LSS i Hylte kommun. Finner vi dig lämplig och passar för jobbet blir du kontaktad där du kan berätta mer om dig själv och få mer information.

En intresseanmälan innebär att du kan visa ditt intresse för att jobba hos oss, även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu. Lediga tjänster inom Hylte kommun hittar du under lediga jobb.

Lämna in ditt registerutdrag till Kontaktcenter, eller skicka det till: Hylte kommun, Storgatan 8, 314 80 Hyltebruk.

Kontakt

Ansvarig för rekrytering

Linda Snygg

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan