Hylte kommun logotyp

Barnomsorg och skola

Arbeta som timvikarie inom barnomsorg och skola i Hylte kommun. Det är ett omväxlande och roligt arbete. Som timvikarie träffar du många barn och elever varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att träffa nya människor. Du har förmågan att se barn och elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Som timvikarie behöver du vara flexibel och ha en social kompetens eftersom du ofta byter arbetsplats. Du behöver vara förberedd på att bli uppbokad med kort varsel.

Vilka krav måste du uppfylla?

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Det krävs att du har ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Utdraget ansöker du om själv och ska kunna visas upp vid anställning. Du ansvarar också för att förvara originalet och för att förnya det innan giltighetstiden gått ut. Utdraget är giltigt 1 år. Du får mer information och kan beställa ett registerutdrag från polisens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälan

Välkommen att fylla i en intresseanmälan till att bli timvikarie inom barnomsorg och skola i Hylte kommun. Du blir kontaktad till en personlig träff där du kan berätta mer om dig själv och få mer information.

Kontakt

Ansvarig för rekrytering

Nancy Bertilsson

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan