Hylte kommun logotyp

Timvikarie inom vård och omsorg

Att jobba i den kommunala äldreomsorgen innebär att du kan arbeta både inom Omsorg i Hemmet och särskilt boende. Är du engagerad och har ett stort intresse för människor? Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Vem söker vi?

Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig! Som person är du flexibel, trygg, pålitlig och har en positiv grundsyn. Du kan hantera stressfulla situationer, ta egna initiativ men också samarbeta med andra.

Jobbet som timvikarie passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider med människor i behov av stöd och service. Du kan jobba på dagtid, kvällar, helger och på vissa enheter även nätter.

Ange när du är tillgänglig för arbete

Hylte kommun använder appen Heroma "Min tid". Som vikarie laddar du själv ner appen och anger du när du är tillgänglig för arbete. Genom systemet får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om arbetspass sker via SMS.

Vilka krav måste du uppfylla?

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Ha körkort (bra att ha - men inget krav)
  • Ha datorvana
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna läsa, skriva och prata svenska. Detta är viktigt eftersom du i ditt arbete behöver läsa dokumentation, prata i telefon och kommunicera med brukaren (kunden), dina kollegor och anhöriga. I ditt uppdrag ingår också att kunna dokumentera, läsa handlingsplaner och ge rätt stöd och hjälp på individnivå.
  • Utbildning inom vård och omsorg eller liknande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
  • Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande.

Är du vår nya kollega under sommaren?

Vill du ha en betydelsefull och viktig yrkesroll sommaren 2024? Vill du göra skillnad i människors liv och bidra till en trygg och meningfull vardag för andra? Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb hos oss på omsorgsförvaltningen.

För sommaren söker vi nu pigga, positiva människor som kan stötta upp när vår ordinarie personal tar semester. Tjänsterna är många och arbetsuppgifterna olika, hos oss kommer du att göra en stor skillnad, ett stort avtryck och mötas av ett härligt gäng som präglas av gott bemötande och hög kvalitet.

Du kan söka sommarvikariat hos oss nedan:

Intresseanmälan

Välkommen att skicka en intresseanmälan för att bli timvikarie inom vård och omsorg i Hylte kommun. Finner vi dig lämplig och passar för jobbet blir du kontaktad där du kan berätta mer om dig själv och få mer information.

En intresseanmälan innebär att du kan visa ditt intresse för att jobba hos oss, även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu. Lediga tjänster inom Hylte kommun hittar du under lediga jobb.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontakt

Ansvarig för rekrytering

Helena Nilsson

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan