Hylte kommun logotyp

Vård och omsorg

Tycker du om människor och söker ett meningsfullt sommarjobb? Då är detta rätt jobb för dig! Varje sommar är vi i stort behov av vikarier inom omsorgen när vår ordinarie personal har semester. Ett jobb inom omsorgen är ett varierande, roligt och givande arbete som kan innebära allt från att laga mat, göra inköp, sköta hygienen, byta kläder, påminna om medicinen eller städa med mera.

Vem söker vi?

Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig! Som person är du flexibel, trygg, pålitlig och har en positiv grundsyn. Du kan hantera stressfulla situationer, ta egna initiativ men också samarbeta med andra.

Ange när du är tillgänglig för arbete

Samordningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet Heroma Web. Som vikarie anger du själv när du är tillgänglig för arbete. Genom systemet får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om arbetspass sker via SMS.

Samordningsenheten på Omsorgsförvaltningen ansvarar för nyrekrytering av vikarier till den kommunala äldreomsorgen. Varje sommar är vi till exempel i stort behov av vikarier och vårdbiträden.

Vilka krav måste du uppfylla?

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Ha körkort (bra att ha - men inget krav)
  • Ha datorvana
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
  • Utbildning inom vård och omsorg eller liknande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
  • Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande.

Ansök här

Välkommen att söka jobb som sommarvikarie inom vård och omsorg i Hylte kommun. Du blir kontaktad via telefon eller e-post. Om du blir kallad till arbetsintervju bör du ha med dig betyg och två referenser.

Observera att det kan ta tid innan du får återkoppling på grund av ett väldigt högt tryck på kommunens samordningsenhet. Tänk på att hänvisa till ditt ärendenummer om du själv kontaktar samordningsenheten inom omsorgen gällande din intresseanmälan.

Vid en eventuell anställning erbjuder arbetsgivaren dig introduktionsmaterial och en föreläsning inom bland annat läkemedelshantering. Du ska gå bredvid en erfaren undersköterska vid några arbetstillfällen innan din eventuella anställning påbörjas.

Kontakt

Ansvarig för rekrytering

Samordningsenheten

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan