Hylte kommun logotyp

Kommunen som arbetsgivare

Vill du arbeta i en organisation där du har möjlighet att skapa värde och göra skillnad för samhället? Vi i Hylte kommun jobbar dagligen med att underlätta för Hyltebornas vardag och kan erbjuda dig både utmaningar och möjligheter i ditt arbetsliv. I Hylte kommun spelar du en viktig roll i vår organisation. Varje dag, året om. Vill du bli en av oss?

Vilka är vi?

Hylte kommun är en av ortens större arbetsgivare med cirka 1000 anställda. Vi erbjuder våra anställda arbete i en liten kommun där alla jobbar nära varandra. En samhörighet som är svårt att klå helt enkelt.

Hos oss arbetar undersköterskor, lokalvårdare, förskollärare och ekonomer. Socionomer och kommunvägledare, turismansvariga och nämndsekreterare. Det är vi som tar hand dina barn på förskolan, din mormor med medicinen och ser till att skolorna får mat i tid. Det är vi som varje dag, tillsammans, arbetar för att förbättra din vardag, din framtid och din livskvalitet i kommunen. Och detta anser vi är Hyltes viktigaste jobb - med stolthet.

Ja, vi är en salig blandning med personer som alla har ett gemensamt mål - att bli en kommun som utvecklas och lever. En kommun där din vardag, semester och arbete bara flyter på. Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre?

Varför ska jag börja arbeta i Hylte?

Att jobba hos oss innebär att du har ett arbete som skapar värde för många. Det i sin tur, hoppas vi skapar värde och mening även hos dig. Dina idéer och förslag kan bli verklighet och vi behöver ständigt personer som tänker nytt.

Det här erbjuder vi dig

Vi är måna om dig som medarbetare och det är viktigt för oss att du får en god balans mellan arbetsliv och fritid. Därför erbjuder vi dig flera olika personalförmåner när du blir anställd hos oss.

  • Som anställd inom Hylte kommun har du möjlighet att välja mellan ett subventionerat träningskort på Örnahallen eller friskvårdsbidrag till ett värde av max 2000 kr/år.
  • Möjlighet till semesterväxling - för dig som vill ha fler semesterdagar!
  • Medlem i personalföreningen HYPER som anordnar resor och aktiviteter för dig som som är anställd. Resornas fokus är kultur, trivsel och friskvård. Bland annat brukar HYPER ordna resor till större julmarknader, fotbollsmatcher och bokmässor. Som medlem i HYPER kan du också bowla, gå på bio eller ta en fika till ett rabatterat pris.
  • Genom ett avtal som kommunen tecknat med Hallandstrafiken kan anställda köpa ett årskort som betalas via nettolöneavdrag under tolv månader. Samtliga kort gäller för resor i 365 dagar.
  • Föräldrarpenningstillägg - motsvarar 10 procent av lönebortfallet beräknat per kalenderdag.

Vi behöver DIG!

I Hylte kommun jobbar vi för andra - och varandra! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag ska kännas riktigt meningsfull. Om du vill börja jobba hos oss kan vi erbjuda dig en kommun där det finns mycket att lära, uppleva och göra.

Se mer om dina framtida arbetsmöjligheter inom Hylte kommun under lediga jobb!

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan