Hylte kommun logotyp

Företagscenter i Hyltebruk

Hylte kommun vill göra det enklare för dig som vill starta, driva och utveckla företag. På det nya Företagscentret i Hylte kan du som företagare möta andra aktörer som kan bidra positivt i din och ditt företags utveckling. Träffa andra företagare, bredda ditt nätverk och utbyt erfarenheter.

En mötesplats för dig och ditt företag

Företagscenter finns till för dig som funderar på att starta företag eller redan driver företag i Hylte kommun. Kanske behöver du hjälp med att komma igång eller ta nästa steg? Här kan du boka in dina möten med olika samarbetspartners som NyföretagarCentrum, Coompanion, Connect, Almi och affärsutvecklingsstödet Timbanken.

Företagscentret är centralt placerad på Storgatan i Hyltebruk och drivs av kommunen. Här finns 155 fräscha nyrenoverade kvadratmeter fördelade på sex kontor, ett sammanträdesrum och ett fikarum med pentry. Det är företaget Länsförsäkringar Halland som upplåter delar av sina kontorslokaler på Storgatan till det lokala näringslivet. Lokalerna ska användas som en mötesplats för Hyltes näringsliv.

Boka lokal

Kontakt

Näringslivsansvarig

Camilla Johansson

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan