Hylte kommun logotyp

Evenemang och företagsnätverk

För dig som är företagare anordnar vi några gånger varje år olika typer av evenemang där du kan träffa och nätverka med andra företagare, inspiratörer och många fler. Inom kommunen finns det dessutom en företagarorganisation och olika företagsnätverk i Halland.

Evenemang för dig som företagare

Har du och ditt företag koll på att vi några gånger per år anordnar olika typer av evenemang, som exempelvis frukostträffar, lunchmöten med mera för att diskutera vad som händer i företagarbranschen? Träffa andra företagare, hämta inspiration från olika föreläsare och skratta och umgås med oss eller våra moderatorer. Det är dagar att minnas; att hämta nya idéer ifrån, nätverka med likasinnade och hitta vänner som brinner lika mycket för sina företag som du gör.

Företagsnätverk

I kommunen finns det en företagarorganisation, Företagarna Hylte. Se kontaktuppgifter längre ner på sidan. För dig som driver företag eller vill starta ett företag finns det även några andra företagsnätverk som kan vara bra att känna till och eventuellt gå med i.

Nyhetsbrev för företagare

Visste du att du som företagare kan ta del av vårt digitala nyhetsbrev? Nyhetsbrevet går ut till dig 8-10 gånger per år. Här samlar vi all information kring vad som händer i näringslivet i Hylte kommun, som eventuella nätverksträffar och andra aktiviteter.

Kontakt

Näringslivsansvarig

Camilla Johansson

Företagarna Hylte

Ordförande: Linnea Petersson

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad

Innehåll på sidan