Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Registrera evenemang

Vill du registrera ett evenemang gör du det genom att fylla i formuläret för att registrera evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Riktlinjer

Ett evenemang är ett arrangemang som allmänheten är välkommen till. Evenemang får inte i första hand rikta sig mot personer som är medlemmar i exempelvis föreningen som anordnar arrangemanget. Arrangören får inte heller utesluta personer att besöka evenemanget på grund av faktorer som exempelvis ålder, kön, etnisk tillhörighet och trosuppfattning. Åldersgränser för barn är dock tillåtet.
Evenemanget ska också vara tydligt skiljt från arrangörens löpande verksamhet och ska ha ett tydligt start- och slutdatum. Kurser/utbildningar av "prova-på"-karaktär godkänns, likaså aktiviteter som guidade visningar och temaaktiviteter. Även säsongsbaserade öppettider som gäller hos t ex loppisar och sommarcaféer.

När syns mitt evenemang i kalendern?

Ju tidigare du registrerar ditt evenemang desto bättre, då hinner boende och besökare planera aktiviteter i god tid. Beräkna att publiceringen kan ta upp till fem arbetsdagar.

Riktlinjer för Hylte kommuns Evenemangskalender

Läs mer om Evenemangskalenderns syfte, kriterier och regler i Riktlinjer för Hylte kommuns EvenemangskalenderPDF

Kontakt