Upplev Tågdagarna i Landeryd 23-24 september

Tågdagarna i Landeryd

Checka in och koppla av på Pensionat Sågknorren Länk till annan webbplats.. Efter en god middag tillagad på lokala råvaror avnjuter ni en bastu med efterföljande dopp i sjön. Eller om ni föredrar att slappna av i en vedeldad badtunna för att njuta av lugnet och tystnaden.

På lördagen tar ni veteranbussen från Hyltebruk till Landeryd för att där kliva på ett gammalt ångloksdrivet tåg som tar er till närliggande destinationer med lokala kultur- och shoppingmöjligheter. Strosa på evenemangsområdet och avnjut en god måltid med något gott i glasen. Läs mer om vad evenemanget erbjuder på www.tagdagarna.se. Länk till annan webbplats.

Under söndagen finns det möjlighet att återigen göra ett besök på Tågdagarna. Men känner ni för att ta det lite lugnare och istället uppleva den vackra naturen genom att cykla, vandra, fiska eller paddla så finns möjlighet att köpa en färdigpackad picknickkorg.

Välj mellan tre olika paket

Boka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Paket 1
För er som vill ha full service har vi Pensionatet med mysiga dubbelrum av hotellstandard, alla med egen dusch och toalett.

Paket 2
För ett mera självständigt boende väljer ni vårt lyxiga Vandrarhem där ni kan bo i rum med egen dusch och toalett samt gemensamt kök och allrum.

Paket 3
En stuga är kanske lämpligt boende för hela familjen och om ni föredrar att klara er själva i lugn och ro.

Lämna synpunkter på sidan här

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.