Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Vuxenutbildning

Inom den kommunala vuxenutbildningen studerar du på olika nivåer och med olika mål. Du kanske vill bli lärling, skaffa dig en yrkesutbildning eller läsa upp betyg. Vuxenutbildning vänder sig till dig som är över 20 år och folkbokförd i Hylte kommun.

Hyltes vuxenutbildning har som mål att stärka enskilda individers kompetens och på så sätt bidra till ökad arbetskraftsförsörjning lokalt och regionalt. Vuxenutbildningen ska även stärka företagens kompetens och bidra till ökad tillväxt genom kunskapsrika företag i kommunen.

Här hittar du information om vad du kan studera, hur du ansöker och vilket stöd du kan få.

Kompetenscentrums expeditions öppettider:

Måndag till torsdag: 08:00–10:00 och 14:00–16:00
Fredag: 08:00-12:00

För andra vuxenutbildningar i Halland, se webbplatsen vuxhalland.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kompetenscentrum

Kompetenscentrum

Välkommen på öppet hus den 3 november

Onsdagen den 3 november mellan 17.00 och 20.00 är alla hjärtligt välkommna på Öppet hus på kompetenscentrum. Där kan du, oavsett om du är niondeklassare, anhörig, vårdnadshavare och/eller invånare, ta del av vad vi kan erbjuda!

Här får du möjligheten att se vilket utbud som finns, titta närmare på våra fina lokaler, komma med egna förslag, delta i några aktiviteter, ta en fika samt ställa frågor till våra lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare. Det finns många möjligheter på hemmaplan för både ungdomar och vuxna.

Ungdomssamordnare Johanna Andersson är på plats och pratar gärna ungdomsfrågor med er!

Ingen anmälan krävs, välkomna!

Kontakt