Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Vuxenutbildning

Inom den kommunala vuxenutbildningen studerar du på olika nivåer och med olika mål. Du kanske vill bli lärling, skaffa dig en yrkesutbildning eller läsa upp betyg. Vuxenutbildning vänder sig till dig som är över 20 år och folkbokförd i Hylte kommun.

Hyltes vuxenutbildning har som mål att stärka enskilda individers kompetens och på så sätt bidra till ökad arbetskraftsförsörjning lokalt och regionalt. Vuxenutbildningen ska även stärka företagens kompetens och bidra till ökad tillväxt genom kunskapsrika företag i kommunen.

Här hittar du information om vad du kan studera, hur du ansöker och vilket stöd du kan få.

Undervisning på Kompetenscentrum återupptas igen 15 juni

Med anledning av Folkhälsomyndighetens ändrade rekommendationer kommer undervisningen på Kompetenscentrum att återupptas med start 15 juni.

 

Antagningsbesked till Kompetenscentrum har uteblivit på grund av tekniska problem

På grund av tekniska problem har antagningsbeskeden till höstens utbildningar på Kompetenscentrum uteblivit för flera sökande.

– Vi har fått samtal från flera personer som inte fått något antagningsbesked, men som vi ändå ser i våra system har blivit antagna till höstens utbildningar, berättar Tobias Stenekull, rektor på Kompetenscentrum.

Hylte kommun försöker identifiera vad som blivit fel, men om du sökt utbildningar på Kompetenscentrum inför hösten och inte fått något antagningsbesked så kan du kontakta biträdande rektor Marcus Olofsson på telefonnummer 0733-71 80 33 för att få reda på om du blivit antagen eller inte.

Höstterminen på Kompetenscentrum startar som planerat måndagen den 24 augusti.

Kompetenscentrum

Kompetenscentrum

Kontakt