Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Inloggning skolsystem

Som vårdnadshavare till barn i grundskolan i Hylte kommun har du möjlighet att få tillgång till service och information i skolärenden som gäller ditt barn. Du loggar in i skolsystemen och får tillgång till flera funktioner, bland annat möjligheten anmäla frånvaro, ansöka om ledighet eller se betyg, scheman och klasslistor.

Logga in med BankID/Mobilt BankID

Inloggningssättet för vårdnadshavare är BankID/Mobilt BankID, som fungerar som en elektronisk legitimation för tjänster på webben. Om du inte redan har BankID kan du läsa mer på www.bankid.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, eller kontakta din bank för mer information om hur du skaffar det och hur det används.

Här kan du frånvarorapportera och begära ledighet eller se klasslistor, schema och betyg. Du når också ditt barns omdömen, planeringar och så vidare som är gjorda till och med vårterminen 2020 i detta program.

Nytt skolsystem för dokumentation inom grundskolan – IST lärande

Inom grundskolan i Hylte kommun har ett nytt skolsystem för dokumentation precis införts.
I det nya skolsystemet IST Lärande kan du som vårdnadshavare läsa blogginlägg/information från läraren, se ditt barns bedömningar, omdöme med mera.

Du når det nya skolsystemet IST Lärande för grundskolan via länken nedan. När du kommer till inloggningssidan väljer du Mobilt BankID och loggar in med ditt personnummer. Du får även notifieringar med en länk till skolsystemets nya inloggningssida till den e-post du har angett i Dexter.

När du har loggat in i det nya systemet för första gången – klicka på ditt namn och kontrollera så att dina kontaktuppgifter är korrekta.

För att du ska få alla de notifieringar du vill ha – gå till inställningar för att se vilka kategorier e-postavseringar/notifieringar som du har ikryssat. Du har möjlighet att kryssa i följande: bedömning, omdöme, utvecklingssamtal, extra anpassning, betygsvarning, åtgärdsprogram.
Notera att du bara når dessa inställningar om du använder länken ovan, det går inte att ändra sina notifieringsinställningar om du kommer in i systemet via notifieringslänken.

Inloggningssätt för elever är med användarnamn och lösenord som de fått genom skolan:

Kontakt