Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Välkommen till Örnahallens Hälsocenter

Örnahallens Hälsocenter erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter. Du som kund ska kunna besöka hälsocentret för att främja din egen hälsa samtidigt som du har väldigt roligt. Mottot är att nyttan blir större om du förenar den med nöje och att ett aktivt liv är ett lyckligt liv. Oavsett ålder, kön och träningsbakgrund är alla hjärtligt välkomna att besöka Örnahallens Hälsocenter!

Aktuell information och nyheter

Aktuell information och nyheter om de senaste från Örnahallens Hälsocenter hittar du längst ner på denna sida samt i vårt nyhetsarkiv eller på Örnahallens Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kontaktuppgifter till Örnahallens Hälsocenter finns längst ner på denna sida.

Sommarinformation för dig som tränar hos oss!

Bokning av pass

Du kan boka olika pass på Örnahallen Hälsocenter. Örnahallen erbjuder är bland annat pass inom simskola, seniorcirkel, yoga, gruppträning, spinning, puls och styrka samt aqua.

Klicka HÄR eller på knappen nedan för att boka pass på Örnahallens Hälsocentrum  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad kan jag göra på Örnahallens Hälsocenter?

På Örnahallens Hälsocenter finns det olika aktiviteter som du kan ta del av. Mer information om de olika utbuden kan du läsa om via bildpuffarna nedan.

Bokning av idrottsanläggningar i Hylte kommun

Vill du boka någon av kommunens idrottsanläggningar? Du har möjlighet att själv göra en bokningsförfrågan och se mer information om de olika anläggningarna via Hylte kommuns webbbokning. Vi har ett stort utbud av olika idrottsanläggningar i kommunen. Du kan läsa mer och boka via länkarna nedan.

Bowling

Bowlinghallen i anslutning till Örnahallens Hälsocenter drivs inte i Örnahallens eller Hylte kommuns regi. Besök webbplatsen hyltebowling.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för bokning, kontaktuppgifter och mer information om bowlinghallen.

Aktuellt på Örnahallens Hälsocenter

Kontakt