Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Om kakor/cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som används till att analysera hur besökaren använder webbplatsen. Kakor används av rent tekniska skäl för att vi ska kunna förbättra webbplatsen för besökarna.

Om du inte accepterar kakor

Om du inte accepterar kakor kan du göra inställningar i din webbläsare. Du kan till exempel ställa in att du automatiskt nekar lagring av kakor eller att du ska få information när en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan du också rensa tidigare lagrade kakor.

Hur använder vi kakor?

Vi använder framförallt kakor för att kunna analysera besöksstatistik. Ingen personlig information sparas via kakor och information om besökaren kan inte spåras. En kaka kan inte användas för att förstöra eller på något sätt skada besökarens dator.

Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbtjänst som tillhandahålls av Google Inc. En kaka genererar information om dina användning av webbplatsen som vidarebefordras och lagras av Google. Informationen används för att utvärdera användningen av webbplatsen och för att kunna sammanställa rapporter.

Piwik

På webbsidorna som riktar sig till turister och besökare används Piwik som webbanalysverktyg. Information om användningen av sidorna används i forskningssyfte och är en del i ett EU-finansierad projekt som kallas Destination Halland 2020.

Lyssna (ReadSpeaker)

Använder du lyssnafunktionen lagras inga kakor förutom om du väljer att anpassa inställningarna. Då lagras ett antal kakor beroende på val av inställningar.

Sociala medier

Vi använder bland annat Facebook, Twitter och YouTube. Dessa webbplatser ligger på externa platser som vi inte råder över och vi kan därför inte svara på hur kakor används där.

Kontakt