Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Videosamtal med kronprinsessparet

Kommunchef Emma Gröndahl och kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist (S) sitter i en grå soffa i ett kontor och för ett videosamtal med kronprinsessparet som syns via en digital skärm på väggen.

Idag gästade kronprinsessan Victoria och prins Daniel Hylte kommun. I ett videosamtal med kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist (S) och kommunchef Emma Gröndahl lyfte kronprinsessparet frågor om pandemins påverkan såväl som kommunens utvecklingsplaner för framtiden.

Under det cirka 30 minuter långa samtalet hann de församlade med en imponerande mängd angelägna ämnen. Efter en kort introduktion av Ronny Löfquist (S) ställde kronprinsessparet frågor om pandemins påverkan på samhället, skolan, omsorgen och näringslivet. Även ämnen som fiberutbyggnad, strandskydd, samverkan i länet, livskvalité och ett långsiktigt miljöarbete lyftes som viktiga faktorer för tillväxt lokalt och regionalt.

– Det var ett trevligt och avslappnat samtal. Vi ser det som något väldigt positivt att kronprinsessparet visar ett genuint intresse inte bara för pandemins påverkan i Hylte kommun utan även för kommunens utveckling lokalt och landsbygdens utveckling i stort, säger Ronny Löfquist (S).

Kontakt