Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Var med och håll Hylte kommun rent i vår!

Varje vår deltar Hylte kommun i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2015 deltog 804 570 hjältar runt om i landet!

Från 15 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent! Anmäl er på www.hsr.se/2016 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 2016-03-29. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och klistermärken. I Hylte kommun kommer vi distribuera materialet vecka 15. Deltagare får material genom att hämta det på Borabo återvinningscentral.

Efter att du plockat skräp får du själv ta hand om det. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast som du kan lämna vid din lokala återvinningsstation. Möjlighet finns också att åka till Borabo återvinningscentral under ordinarie öppettider. Anmälda deltagare kan även ringa 0345-181 73 för hämting och transport till Borabo.

Var med du också i kampen mot skräpet! Vi håller rent är också ett bra tillfälle att arbeta pedagogiskt med frågor som nedskräpning, återvinning och konsumtion. Tillsammans visar vi att nedskräpning är onödigt och fel!

Kontakt