Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Uppdaterad: Vattenläckan i Rydöbruk hittad

Uppdaterad 2015-06-22 kl. 20.20

Vattenläckan i Rydöbruk är nu lagad och berörda hushåll ska ha fått tillbaka vattnet.


Uppdaterad 2015-06-22 kl. 19.10

Arbetet med att lösa problemet med vattenläckan i Rydöbruk pågår fortfarande. Under dagen har det grävts för att komma ner till läckan. Det är svårt att ge en prognos för när problemet kan vara löst. Under tiden finns det dricksvatten att tillgå från vattentank. 


Uppdaterad 2015-06-22 kl. 11.00

Det har nu hittats en vattenläcka på huvudledningen till Rydöbruk. Lagning av läckan kommer att påbörjas snarast, men det kan inte i nuläget sägas hur lång tid lagningsarbetet kommer att ta.

Vattentank med dricksvatten finns vid busshållplats Knysta hall, Rydöbruk, samt att det går att hämta dricksvatten hos Räddningstjänsten i Hyltebruk.

Kommunens webbplats och Facebook-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. uppdateras löpande.


Uppdaterad 2015-06-22 kl. 09.40

En trolig vattenläcka gör att det för tillfället inte finns något vatten i Rydöbruk. En vattentank för dricksvatten kommer att sättas ut vid Knysta hall (busshållplats) i centrala Rydöbruk. Förhoppningen är att tanken ska vara på plats vid cirka kl. 9.00. Dricksvatten finns också att hämta vid Räddningstjänsten i Hyltebruk.

Vid cirka kl. 10.00 kommer det även att finnas en brandpost vid busshållplats Knysta hall för hämtning av dricksvatten.

Tank och brandpost ska vara uppmarkerade med informationstext "dricksvatten".

Personal är ute och felsöker. Kommunens webbplats och Facebook-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hålls uppdaterad med den senaste informationen.

Kontakt