Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Underhållsarbete på flera lekplatser i Hylte kommun

Lekplats

Under våren och sommaren görs underhållsarbete på flera lekplatser i Hylte Kommun. Lekplatser i exempelvis Hyltebruk, Torup, Landeryd och Unnaryd ska renoveras och fräschas upp så barnen i Hylte kommun har säkra och fina lekplatser att leka på.

Arbetsmarknadsenhetens deltagare och anställda utför arbetet i samarbete med samhällsbyggnadskontorets personal. Deltagarna på arbetsmarknadsenheten får en möjlighet att träna på att måla, snickra och samarbeta på bästa sätt för ett lyckat slutresultat. ESF-projektet Målmedveten på hemmaplan, som arbetsmarknadsenheten är ansvarig för, har som ett av sina mål att utveckla den interna samverkan i kommunen för att hjälpa arbetssökande att närma sig ett arbete vilket detta samarbete är ett bra exempel på.

– De första lekplatserna är klara och resultatet blev strålande. Barnen kan redan nu njuta av uppfräschade lekplatser i Staffansbo och Nittebo. Det här arbetet är ett bra exempel på konkret samverkan emellan enheter i kommunen. Det är en win-win situation för alla deltagare vid arbetsmarknadsenheten, park och gata och inte minst för Hylte kommuns barn och föräldrar som får säkra och fina lekplatser säger Emma Thor, arbetsmarknadschef i Hylte kommun.

Kontakt