Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Simhallen öppnar på lördag - 18 januari

Hälsoutvecklare Philip Johansson står i nyrenoverade lokaler på Örnahallens Hälsocenter,

Philip Johansson, hälsoutvecklare, ser fram emot att ta emot besökare i nyrenoverade träningslokaler.

Till helgen, lördag 18 januari, slår Örnahallens Hälsocenter återigen upp portarna för hela verksamheten. Efter en omfattande renovering hälsas nya och gamla besökare välkomna. Invigningen sker den 22 februari.

Det är omklädningsrum, gruppträningssalar, korridorer och golvet i idrottshallen som renoverats. Verksamheten kommer även att utökas med ny konditionslokal och nya maskiner i gymmet. I veckan genomfördes slutbesiktning och personalen har nu fått klartecken att öppna verksamheten igen. Idrottshallen är återigen bokbar för föreningar och andra besökare. Simhallen öppnar klockan 10.00 och gymmet har öppet som tidigare, klockan 05.00 - 20.30.

– Det känns väldigt spännande och roligt att komma igång igen, säger Philip Johansson, hälsoutvecklare på Hylte kommun.

Öppningserbjudande

Du måste vara 18 för att boka idrottshallen och 16 år för gym besök. För att vistas på egen hand i simhallen ska du vara 10 år och klara att simma 200. Kunder med period- eller klippkort använder dessa som tidigare och för den som funderar på att börja det nya året i hälsans tecken kan, i samband med att verksamheten öppnar igen, passa på att köpa kort till rabatterat pris.

– Vi har ett öppningserbjudande som pågår från 18 januari till den 22 februari vilket innebär att du får 20 procent rabatt på samtliga period- och klippkort, berättar Philip Johansson.

Nyheter

Finns det några nyheter som kan vara bra att känna till?
– I samband med renoveringen har samtliga skåp i simhallens omklädningsrum bytts ut. Våra besökare behöver nu ha ett hänglås för att kunna låsa in sina saker. Har man inget eget finns det hänglås att köpa i receptionen under receptionens öppettider.

Philip Johansson berättar att omklädningsrummen för gym- och simhallsgäster samt bastun inledningsvis kommer att följa simhallens öppettider men att man framöver kommer att anpassa dessa tider också till gymmet. Inledningsvis har verksamheten minskat maxtiden för bad till två timmar.
– Vid högt besökarantal kommer besökstiden i badet att vara max två timmar, normalt har vi tre timmar. Är det många på en gång får man som besökare vara beredd på att det kan vara insläppsstopp en stund, säger Philip Johansson och fortsätter:
– Simskolorna startar tisdag 21 januari, under eftermiddagarna. Under dessa tider kan lilla bassängen samt motionsbanor vara reserverade för simskolorna.


Läs mer om nyheter, priser, kort och utbud på hylte.se/ornahallen

Kontakt