Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad

Rapportera skadegörelse av våra badplatser – för allas säkerhet

Under sommaren har vi haft problem med skadegörelse på ett par av våra badplatser. Vid flera tillfällen har pålarna som håller fast badbryggorna lossats, vilket gör bryggorna osäkra att bada från.

– Vi hade en större skadegörelse på badplatsen i Torup under midsommarhelgen. Pålarna som håller fast badbryggan hade dragits upp och vissa av dem hade kastats i vattnet, berättar Mats Hoppe, tillförordnad gata-parkchef på Hylte kommun, och fortsätter:

– Det är jättetråkigt. Dels blir det osäkert att bada då det finns risk att någon skadar sig på pålarna som ligger i vattnet, dels kostar det tid och pengar för oss att återställa badplatsen – tid och pengar som hade gått att lägga på något annat.

Vi hoppas att resten att sommaren ska fortsätta utan liknande tillbud och att alla våra invånare kan bada säkert, men om du noterar åverkan på någon av kommunens badplatser vill vi väldigt gärna att detta rapporteras till kommunen – antingen via våran e-tjänst för felanmälan eller till vårat kontaktcenter via e-postadressen kommunen@hylte.se eller på telefon 0345-180 00.

E-tjänsten för felanmälan hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt