Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Prisutdelning vid kommunfullmäktiges sammanträde

Varje år delar kommunfullmäktige ut priser till engagerade kommuninvånare. Ett kulturpris, ett miljöpris och ett ungdomsledarpris.

Kulturpris

Kulturpriset 2017

Årets kulturpris tilldelades koreografen och dansaren Nathalie Ruiz för hennes arbete inom kultur- och dansverksamhet för att få Torupsborna i rörelse och att integrera nya invånare genom olika aktiviteter. Göran Edberg (S), ordförande i arbets- och näringslivsnämnden delade ut priset.

Ungdomsledarpris

fdfdf

Ungdomsledarpriset gick i år till Mia Maria Boberg och Susanna Birgersson Agardsson för deras stora och långvariga engagemang inom Friluftsfrämjandet för att ge barnen härliga och spännande upplevelser i naturen. Göran Edberg (S), ordförande i arbets- och näringslivsnämnden delade ut priset.

Miljöpris

Miljöpris

Årets miljöpris tilldelades Susanne och kjell-Åke Källén för sitt miljötänk och utvecklande arbete med pensionat Sågknorren. De har under lång tid, med ett brett och engagerat arbete, utvecklat möjligheten till ett småskaligt företagande som på ett uthållig, miljöbaserat och smart sätt nyttjar naturens resurser inom Hylte kommun. Priset delades ut av Samhällsbygnadsnämndens ordförande Malin Thydén Kärrman (S).

Kontakt