Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Minister och författare samtalar i Hylte onsdag 8 november

Ett foto på vice statsminister Isabella Löven (MP) och författaren och professor emerita Bodil Jönsson.

Välkommen att lyssna till ett samtal mellan vice statsminsiter Isabella Lövin (MP) och författaren och professor emerita Bodil Jönsson – ett samtal om de där viktiga frågorna i våra liv.

Onsdagen den 8 november klockan 14.30-15.30 träffas Isabella Lövin och Bodil Jönsson i Hyltebruk för att samtala om de där viktiga frågorna i våra liv. Samtalet kommer med all säkerhet att handla om tid, kanske också om klimatet eller andra livsavgörande frågor för oss alla.

Språkrör och fysiker

Isabella Lövin är ett av miljöpartiet de grönas två språkrör. Hon är minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat samt Sveriges vice statsminister. Hon har tidigare arbetat som journalist och skrivit boken ”Tyst hav – Jakten på den sista matfisken”, som hon fick Stora journalistpriset för i kategorin Årets berättelse.

Bodil Jönsson är författare, fysiker och professor emerita. För en bredare allmänhet är Bodil Jönsson mest känd som författare och genom TV-programmet "Fråga Lund", där hon svarade på frågor om fysik. Hon har skrivit ett stort antal böcker, bland annat ”Tio tankar om tid” som kom 1999. Den senaste boken heter ”Vad är tid? Och 100 andra jätteviktiga frågor.”

Välkommen att närvara på Forum i Hyltebruk och lyssna till detta samtal två kloka människor emellan. Var med och se vart samtalet tar vägen!

 

Samtal om de där viktiga frågorna i våra liv

Dag: onsdag 8 november
Tid: klockan 14.30-15.30
Plats: Forum, på Norra Industrigatan 1 i Hyltebruk.

Alla är välkomna! Fri entré.

Kontakt