Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad 2020-02-14

Många aktiviteter på Örnahallen - invigning 22 februari

På lördag nästa vecka, 22 februari, är det nyinvigning av Örnahallen. På schemat står aktiviteter för stora och små besökare.

Vad händer under invigningen?
– Invigningen börjar med bandklippning och därefter kan den som vill följa med på en guidad tur i de nyrenoverade lokalerna. Efter det öppnar badet och receptionen klockan 10.30 och till det kommer vi även ha Örnatrollet på besök, vi bjuder också på fika. Från 11.00 kör vi igång Örnahallens gruppträningsmedley, berättar Philip Johansson, hälsoutvecklare.

Vad är det för träning som ni kommer att presentera?
– Det kommer vara ett varierat upplägg som ger deltagarna möjlighet att testa på fyra olika pass från vårens gruppträningsutbud. Passet är en timme långt och under passet varierar vi mellan olika instruktörer som erbjuder deltagarna utvalda delar ur sina pass, de får testa på allt från flåsig spinning till pass med fokus på kraft och styrka.

Behöver man anmäla sig till gruppträningen innan?
– Ja, anmälan öppnar måndagen den 17 februari och anmälan görs på mail till ornahallen@hylte.se. Observera att det är begränsat med platser, mer information finns på Örnahallens webbplats

Blir det även matchspel under invigningen?
– Ja, dels kommer det pågå matchspel nere i bowlinghallen till vilken alla är välkomna att besöka, dels blir det under eftermiddagen elitseriematcher i volleyboll för både damer och herrar. De startar klockan 14.00

Har ni fått iordning det nya konditionsrummet på gymmet?
– Under vecka åtta hoppas vi få allt på plats så att konditonsrummet står klart till invigningen

Är badet öppet under invigningen?
– Ja, badet är öppet från klockan 10.30 till 15.00

Kontakt