Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Inbjudan till företag/organisationer att delta i Företagsambassadören

Nu har alla organisationer och företag i Hylte kommun chansen att nå ut till framtidens medarbetare och få besök av fyra frågvisa elever i årskurs 8 från Örnaskolan. Initiativet kallas Företagsambassadören och sker under vecka 22 i maj.

Måndagen den 25 maj kommer eleverna att besöka er organisation eller företag. Eleverna är indelade i grupper om fyra och kommer under några timmar undersöka vad ni som arbetsgivare efterfrågar hos framtida medarbetare. Samarbetet mellan dig och din elevgrupp avslutas vid en gemensam mässa i aulan på Örnaskolan fredagen den 29 maj. Tanken är att eleverna deltar i mässan tillsammans med er och är på så vis era ambassadörer i montern. Mässan kommer att vara öppen för hela skolverksamheten i Hylte kommun samt allmänheten, vilket ger er möjlighet att marknadsföra er för en bredare målgrupp.

Inspirerande föredrag

Som lite extra inspiration kommer mässan den 29 maj att avslutas med en vitamininjektion av föreläsaren Svante Randlert. Han kommer att på ett framsynt och humoristiskt sätt tala om den nya generationen på arbetsmarknaden och vad de efterfrågar hos arbetsgivare. Dessutom berättar han mer om hur nöjda medarbetare blir varumärkesambassadörer.

Anmälan och frågor

Anmälan och eventuella frågor till evelina.samuelsson@hylte.se.
Anmäl er senast den 1 april 2015.

Välkommen med ert deltagande!

Kontakt