Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Hylte kommun topp 100 som arbetsgivare i Sverige

Hylte kommun är en av de offentliga arbetsgivare som fått utmärkelsen Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. "Med ett stort utvecklingsfokus har kommunen arbetat strategiskt för att skapa en hög delaktighet hos sina medarbetare", skriver juryn i sin motivering.

Det är rekryteringsföretaget Jobtip Services Sverige AB som står bakom undersökningen Karriärföretagen. Deltagande företag utvärderas bland annat utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter och ett arbetskulturindex där man granskar företagens ansträngningar för att engagera sina medarbetare.

Thomas Löwenäng, personalchef på Hylte kommun berättar att kommunen nominerats till undersökningen av en medarbetare. Han tycker att det är roligt med utmärkelsen och ser den som ett startskott för kommunens fortsatta arbete med employer branding, det vill säga kommunens varumärke som arbetsgivare.
- Vår framgångsfaktor är vår litenhet, att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare och att de känner en delaktighet i verksamheten. Den här utmärkelsen känns som en bra start på vårt arbete att bli ännu bättre.

Kontakt