Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Hylte kommun tillsätter tre chefer

Idag har kommunstyrelsen i Hylte kommun fattat beslut om anställning av tre chefer, två nygamla och en helt ny. De nygamla är Emma Gröndahl, som varit tillförordnad kommunchef sedan i maj, och Jenny Hagesjö, som varit tillförordnad kanslichef sedan i juni. Båda får fortsatt förtroende och anställs nu permanent i respektive roll.

Utöver detta anställs Tove Olsson i den nya rollen som utvecklings- och hållbarhetschef med kommunikationsansvar. Tove Olsson kommer närmast från tjänsten som utvecklings- och hållbarhetschef på det kommunala bolaget Karlskoga energi och miljö i Karlskoga, innan det har hon även arbetat som kommunikations-och hållbarhetschef i Norrköping. Hon har idag även uppdrag som teknisk bedömare på Vinnova, statens innovationsmyndighet, med uppdraget att stärka Sveriges innovationsförmåga och bidra till hållbar tillväxt. Tove tillräder sin tjänst den 1 mars 2021.

– Vi är väldigt nöjda med det arbete som Emma Gröndahl och Jenny Hagesjö har gjort det senaste halvåret och vi är väldigt glada att de vill fortsätta, under en rådande kris så som den vi nu genomlever med coronapandemin är det extra viktigt med en stark och stabil organisation. Vi är också väldigt glada att Tove Olsson vill komma hit och arbeta med oss, hon har en bred kompentens i just de frågor som krävs för den här nya rollen, säger kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist (S).

 

Kontakt