Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Hylte kommun nominerad till Sveriges Digitaliseringskommun 2019

Hylte kommun är en av de tio kommuner som nominerats till Sveriges Digitaliseringskommun 2019. Priset delas ut för tionde gången och går till den kommun som lyckats bäst med att använda digitaliseringens möjligheter för att utveckla verksamheterna, demokratin och kommunen som helhet.
– Det här är såklart jättekul! Det är en framgång för vår digitaliseringsresa och det arbete vi har lagt ner det senaste året med att bygga upp en kommunövergripande plattform för digitalisering som utgår från utvärderade behov. Vi arbetar mot ”Vårt smarta Hylte” som antar ett smart kommun-perspektiv med målet att främja kommunens livskvalitet och hållbarhet, den här nominering bekräftar att vi går i rätt riktning, säger Madeleine Solenhill, digitaliseringschef i Hylte kommun.

Bakom nomineringen står Sveriges Kommuner och Landsting, DIGG – Myndigheten för digital förvaltning, Infrastrukturdepartementet, Vinnova, IT&Telekomföretagen, PwC, Telia och Kvalitetsmässan. Priset delas ut under Kvalitetsmässans invigningsgala på Göteborgsoperan i november.

Kommunens digitaliseringsarbete

Kontakt