Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad 2021-04-13

Hylte kommun lyssnar på lokala företag

Under april inleds arbetet med Insikt, en enkätundersökning till företag som haft kontakt med Hylte kommun gällande bygglov, serveringstillstånd, miljö- och hälsoskydd eller livsmedelskontroll. Syftet med enkäten är att ge våra lokala företag en chans att ge sin bild av hur det är att interagera med Hylte kommun.

– Vi vill se vilka förbättringsområden som finns och hitta vägar mot ett bättre företagsklimat, berättar Camilla Johannson, Näringslivsansvarig på Hylte kommun, och fortsätter:
– Vi har redan områden som vi arbetar med, men vi kan ju aldrig få det utifrånperspektivet på oss själva som våra företagare har så därför är det viktigt att få deras bild av oss, av våra rutiner och av den information de får från oss. Det handlar om ungefär 150 enkäter som kommer att gå ut varje år, och var och en av dem blir väldigt viktig för oss för att få in synpunkter från våra företagare så att vi vet vad vi kan göra bättre.

Vill du veta mer om ”Insikt”? Följ den här länken till Sveriges kommuner och regioners webbplats för att hitta mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt