Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Fototävling Ett år i Hylte kommun – Du är väl med!

Mobil i skogen

Har du tagit en lyckad bild nyligen? Då kan du vara med i fototävlingen Ett år i Hylte! Tävlingen arrangeras av biblioteken i Hylte och resulterar i en fotoutställning till sommaren.

Fotografierna ska vara tagna med kamera eller mobil mellan maj 2018 och april 2019. Deltagarna får lämna upp till totalt 12 foton i fyra kategorier, Svartvit och monochrome, Natur och landskap, Människor och porträtt, Abstrakt och arkitektur. Bakom idén står Judith Etzold, kulturutvecklare, på biblioteket i Hyltebruk.
- Det kommer att vara så spännande att få se alla bilder med olika infallsvinklar om Hylte kommun. Idag har många med sig en kamera i vardagen så det finns säkert massor med foton från kommunen. Jag tycker själv att det är roligt att scrolla tillbaka bland mina bilder och upptäcka alla bilder och upplevelser igen, vi hoppas att många väljer att vara med, säger Judith Etzold.

Sista inlämningsdag för bilderna är den 10 maj. Därefter kommer en jury att välja ut de bästa fem bilderna i varje kategori som sedan tycks i ett större format och visas i sommarens tema-utställning Ett år i Hylte.
- Vi kommer att visa alla bilder som kommer in. Även om man inte är med bland vinnande foton så har vi en skärm var alla foton visas i ett bildspel.

Du hittar mer information om tävlingen och hur du skickar in dina bidrag via länken hylte.se/fotohylte2019 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt