Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Fortsatt fjärr- och distansundervisning på Örnaskolan veckan ut

Huvudmannen tog i dag, i samråd med och på rekommendation från Smittskydd Halland, beslut om att förlänga måndagens beslut om fjärr- och distansundervisningen för Örnaskolans elever veckan ut. Detta för att bryta smittspridningen av covid-19.

Beslutet om att övergå till fjärr- och distansundervisning gäller för alla årskurser på Örnaskolan till och med fredagen den 26 november. Alla elever återgår till ordinarie undervisning på plats i skolan måndagen den 29 november. Information har även skickats ut till vårdnadshavare till elever på skolan.
– Idag har vi, i samråd med Smittskydd Halland, gjort bedömningen att vi även under resten av veckan bedriver fjärr- och distansundervisning för alla elever. Det gör vi i förhoppningen att helt kunna bryta de eventuella smittkedjor som kan ha uppstått på skolan, säger rektor Björn Gustafsson.

Samtliga elever på Örnaskolan uppmanas, på rekommendation från smittskyddsläkare, även att minimera kontakten med varandra under fritiden fram till dess ordinarie skolgång återupptas den 29 november.

Kontakt