Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Digitaliseringsveckan 19-25 mars

All digital week

Måndagen den 19 mars invigs Digitaliseringsveckan i Hylte kommun av kommunchef Per Borg och digitaliseringschef Madeleine Solenhill. Direkt efter det följer en föreläsning och diskussion om vad digitalisering är och vad den innebär för dig i Hylte kommun. Senare medverkar också en representant från IP-Only som kommer att tala om varför det är viktigt att ansluta sig till kommunens fibernätverk och hur det funkar.

Invigningen hålls på Forum, mellan kl. 17:15-19:00, och riktar sig både till dig som är anställd i kommunen och till kommunens invånare, företagare och besökare.

Aktiviteter under hela den digitala veckan

En rad olika aktiviteter planeras för Digitaliseringsveckan. Du kommer att ha möjlighet att se exempel på användning av digital teknik från våra egna verksamheter inom förskolan, äldreomsorgen, biblioteket med flera. Låt dig inspireras av intressanta och spännande föreläsningar eller delta i kreativa workshops och paneldiskussioner! Programmet för digitaliseringsveckan finns i länken nedanför:

 

  • Den 19-25 mars 2018 arrangeras All Digital Week – Digitaliseringsveckan – som är en europeisk kampanjvecka med stöd av Europakommissionen. Läs mer på digidel.se/all-digital-week. Länk till annan webbplats.
  • Syftet med Hylte kommuns deltagande i Digitala veckan är att uppmärksamma digitaliseringens möjligheter, ge kunskap kring välfärdens utmaningar och föra samtal och diskussioner kring digitaliseringens resultat, effekter, och utmaningar.

Kontakt