Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Broa Över utvecklar Hyltes framtidsanda - nominera deltagare!

Vill du eller någon som du känner vara med och Broa Över i Hylte? Broa Över är ett utbildnings- och nätverksprojekt där målet är att samla ett 50-tal positiva och samhällsengagerade nyckelpersoner från hela Hylte för att utveckla framtidsandan på ett positivt sätt.

Deltagarna handplockas och viktiga kriterier för urvalet är att de är positiva, framgångsrika förebilder och från olika delar av kommunens näringsliv eller förenings- och kulturliv. Deltagarna får en kostnadsfri utbildning i personlig träning och utveckling där det också byggs nya spännande nätverk för företagsamma personer.

Nominera deltagare fram till 25 september

Vet du någon som du tycker skulle passa som deltagare i projektet? Fram till söndag den 25 september 2016 är det möjligt att föreslå kandidater till utbildningen. Du kan självklart även föreslå dig själv!

Utbildningen hålls av Tomas Enhager

Det är näringslivsenheten i Hylte kommun som i samarbete med Företagarna Hylte, Södra Hestra Sparbank, Länsförsäkringar Halland och Lokalt ledd utveckling Halland har tagit initiativ till projektet Broa Över med Tomas Enhager som utbildningsledare.

Kontakt