Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad 2020-07-03

Att håll avstånd i sommar - berätta via e-tjänst

Nu i sommartider kanske du testar på en sommaraktivitet eller passar på att upptäcka Hylte kommuns olika smultronställen så som butiker, caféer, museer, naturupplevelser, badplatser med mera. Härligt tycker vi men vi vill påminna om att även på dessa platser tänka på att hålla avstånd, undvika trängsel och stanna hemma om du har minsta symptom.

Regeringen har gett Länsstyrelserna runt om i Sverige i uppdrag att följa hur Folkhälsomyndighetens rekommendationer, riktlinjer och råd gällande inrikesresor och sommaraktiviteter följs. Syftet är att regeringen ska få information om den nationella lägesbilden för att kunna vidta nödvändiga åtgärder om det finns indikationer på en ökad smittspridning i landet.

Vi vill gärna att du berättar för oss hur du upplever att rekommendationerna efterföljs på olika platser i Hylte kommun via vår e-tjänst. Tillsammans kan vi arbeta för att minska smittspridningen av covid-19 i samhället. Du når e-tjänsten via länken nedan.

E-tjänst - Efterlevnad av Folkhälsomyndighetens riktlinjer i Hylte kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tack för att du hjälper till, visar hänsyn och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ha en trevlig sommar!

Kontakt