Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad

Fjärrvärmeläcka - Storgatan i Hyltebruk stängs av

[Uppdatering 20/1 14.21] Läckan förväntas vara åtgärdad på tisdag nästa vecka. Inga fastigheter är påverkade. Under helgen kommer Storgatan vara fortsatt avstängd.

[Uppdatering 20/1 08.14] Under dagen idag kommer fjärrvärmen att stängas av under en kortare tid för att tekniker ska kunna arbeta säkert med att frilägga rören. Avstängningen kommer inte att påverka inomhustemperaturen, däremot kan det märkas en skillnad på varmvattnet.

[Uppdatering 18.34] Tekniker jobbar på att åtgärda läckan och arbetet kommer troligen att pågå minst under morgondagen med. Vägen är fortsatt avspärrad.

En fjärrvärmeläcka har uppstått på Storgatan i Hyltebruk. Delar av Storgatan, sträckan mellan rondellen och Jehandergatan, är tills vidare avstängd under tiden arbetet med att åtgärda läckan pågår. Inga fastigheter är i nuläget påverkade men läget kan förändras. Medarbetare på Hyltebostäder följer händelseförloppet noga. Under arbetet med att åtgärda läckan kan fjärrvärmen tillfälligt behöva stängas av. Vi vet inte än i hur stor omfattning läckan kan påverka de fastigheter som har fjärrvärme på den sidan om ån Nissan i Hyltebruk där Storgatan löper. Informationen uppdateras löpande på Hylte.se och hyltebostader.se.

Storgatan, från rondellen till Jehandergatan, stängs av

Kontakt