Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2013-06-11

Turistinformation sommaren 2013

Den bemannade turistinformationen kommer i år att vara lokaliserad på Fabriksgatan inne i centrala Hyltebruk. Turistinformationen slår upp portarna den 17 juni och håller öppet till den 25 augusti. Måndag till fredag är det öppet mellan 10:00-17:00 samt lördag och söndag 10:00-15:00. Gusten Brodin och Arlene Acebes Svensson, som även arbetade förra året som turistinspiratörer, kommer att bemanna turistinformationen i sommar. Till sin hjälp kommer de att ha kommunala feriearbetare.

Naturligtvis är alla turistföretagare välkomna in och lämna broschyrmaterial, sätta upp anslag och för att få hjälp med att lyfta sina event och aktiviteter. Vidare får ni som företagare inom besöksnäringen gärna ställa ut produkter som ni säljer/tillverkar, tillsammans med en kort information om företaget. Hantverk, blomsterarrangemang, konst eller annat som gör att er verksamhet uppmärksammas. Ni hämtar det i samband med att vi stänger för säsongen.

Hylte Fritids- och turistkarta kommer självfallet att finnas till försäljning på Turistinformationen.

Avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt skön sommar, dock med ett par korta uppmaningar;

Kom ihåg att det finns många vackra platser och lokala besöksmål att uppleva i vår kommun! Att ”Turista hemma” är underskattat. Besök hylte.se/turism för inspiration, följ Hylte Turistinspiration på Facebook och på Instagram; hylteturist - eller varför inte titta in på Turistinformationen för att få personlig service och inspiration?

Välkommen!

Kontakt