Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Ny webbplats för besöksdestinationen "Smålands sjörike"

Ett första steg är nu taget i uppbyggandet av webbplatsen för Smålands sjörike. På webbplatsen ska du enkelt hitta ditt semesterboende, vilka restauranger och caféer som finns och vad du kan uppleva.

- Webbplatsen ska vara den självklara platsen att synas på om man är verksam inom turismnäringen i Smålands sjörike och det självklara valet om man söker upplevelser i området. På sjoriket.se kommer man att kunna ta del av evenemang och alla de fantastiska besöksmål som finns här! säger projektledare Josefin Granrot.   

Idag presenteras alla boenden och matställen och en del aktiviteter som finns i området på webbplatsen. Dessutom innehåller den fina hösterbjudanden från turismföretagen i området.

- Vi vill gärna att de som är verksamma inom turismnäringen hör av sig om de inte finns med på hemsidan. Även alla de organisationer som arrangerar evenemang riktat mot en större allmänhet är välkomna att lämna det till oss, säger Josefin Granrot.

Att vara med på webbsidan kostar ingenting utan det är en gratis marknadsföringskanal för turismföretagen. Enda kravet att få vara med är att du driver ett företag inom besöks/turismnäring eller arrangerar evenemang i någon av de fyra kommunerna, Hylte, Gislaved, Ljungby och Värnamo.

Förutom webbplatsen har Smålands sjörike också en Facebooksida där det finns tips på vad som händer i området. På den kan vem som vill göra inlägg och tipsa om evenemang eller smultronställen i Smålands sjörike.

Just nu finns sjoriket.se på svenska men den kommer att översättas till engelska och tyska. Under hösten kommer också en broschyr om Smålands sjörike att tas fram.

Gå in på www.sjoriket.se Länk till annan webbplats. och läs mer om vad som finns i området.

Smålands sjörike är en besöksdestination som utgörs av alla besöksmål och besöksnäringsföretag inom de fyra kommunerna runt sjön Bolmen: Hylte, Gislaved, Ljungby och Värnamo. Webbplatsen är ett delresultat i projektet Företagsamma Bolmenbygden — Destinationsutveckling som finansieras av de fyra kommunerna och landsbygdsprogrammet

Kontakt