Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2011-05-04

Feriearbete för ungdomar

Hylte kommun kan erbjuda feriearbete till 15 gymnasieungdomar under sommaren 2011. Du som har gått ut första eller andra året på gymnasiet, är folkbokförd i Hylte kommun och som inte har fått något annat sommarjobb är välkommen att söka feriearbete hos oss i sommar!

Vi kommer att erbjuda arbete inom de olika kommunala verksamheterna som t ex barn och unga, äldreomsorg och bibliotek. Kom med önskemål så matchar vi dem mot de olika verksamheterna.
Som feriearbetare utför du arbetsuppgifter utanför ordinarie arbetsområde och du kommer att ha en utsedd handledare under din arbetsperiod.

Feriearbetet omfattar tre veckor. Tidsperioderna under 2011 är i huvudsak 13 juni — 1 juli, 4 juli — 22 juli och 25 juli — 12 augusti. Vanligtvis arbetar du 8 timmar per dag. Lönen är 80 kronor per timme inklusive semesterersättning.

Ansökan


Du kan hämta och lämna din ansökningsblankett i kommunens växel som finns i kommunhuset på Storgatan i Hyltebruk.  Ansökningsblankett finns även att ladda ner här till höger. Det går också bra att skicka din ansökan till:

Hylte kommun
Jane Karlsson
314 80 Hyltebruk

Sista ansökningsdag är 13 maj.

Kontakt