Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2012-02-29

Besök från Sveriges kommuner och landsting

Sveriges kommuner och landsting träffar kommunledningen i Hylte

Kommunchef Per Borg, Kommunråd Lennart Ohlsson (C), Oppositionsråd Ronny Löfquist (S) och Anders Knape Förbundsordförande för SKL

Högsta ledningen i Sveriges kommuner och landsting (SKL) besökte under tisdagen Hylte kommun. SKL är en arbetsgivar- och intresseorganisation för Sveriges samtliga kommuner, regioner och landsting. SKL har i uppdrag att företräda medlemmarnas intressen i kontakter med riksdag och regering.

Förbundsordförande Anders Knape och VD Håkan Sörman träffade kommunledningen i Hylte för att diskutera vilka frågor som är viktiga för kommunens fortsatta utveckling. Kommunråden Lennart Ohlsson (C) och Ronny Löfquist (S) deltog tillsammans med de högsta tjänstemännen i kommunen.

Flera områden diskuterades där Hylte kunde ge sin syn på de förutsättningar som finns för att leva och verka i kommunen, och vad man anser att SKL kan hjälpa till med för att gynna en fortsatt god utveckling för kommunen och regionen. Några viktiga frågor som kommunledningen lyfte fram var att man på riksplanet måste jobba för en fortsatt bredbandsutbyggnad och att mobiltäckningen måste förbättras.

Kontakt