Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Höstro i Långaryd

Höstro ligger vackert på landet omringat av grönskande natur i Långaryd. Det är ett boende i två plan med totalt 16 lägenheter. Personal finns tillgängligt alla dygnets timmar. Varje enhet har gemensam matsal och dagrum med TV. Som anhörig är du alltid välkommen hit.

Lägenheterna är rymliga och består av ett rum med egen toalett och dusch, samt kokvrå. Hiss mellan våningsplanen finns. Utevistelser erbjuds och det finns flera uteplatser och en stor trädgård med blommor, frukt och bär samt fina promenadvägar i området.

Aktiviteter på Höstro

Det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och samvaro. Här kan man till exempel vara med på underhållning, bingo, gudstjänst etc. Det finns ett gym för träning av att styrka, rörlighet och balans. Frisör och fotvårdsspecialist kan bokas till boendet.

På vårt instagram kan ni följa våra aktiviteter på hostro_hylte Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Service och personal

Här finns också tillgång till sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Närsjukvårdens läkare kan vid behov göra hembesök hos dig.

Det finns tillgång till tandläkare och tandhygienist som gör besök i lägenheten

Här finns personal dygnet runt. Vid inflyttning utses en personlig kontakt som har mer ansvar och nära kontakt med dig som flyttar in och dina närstående. All personal har tystnadsplikt.

Kontakta Höstro

Höstro
Långarydsvägen 34
314 92 Långaryd

Telefon nedre plan: 0708-396504 och 0708-396505

Telefon Övre plan: 0708-396513 och 0708-396510

Kontakt