Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Höstro i Långaryd

Höstro ligger vackert på landet omringat av grönskande natur i Långaryd. Det är ett boende i två plan med totalt 16 lägenheter. Personal finns tillgängligt alla dygnets timmar. Varje enhet har gemensam matsal och dagrum med TV. Som anhörig är du alltid välkommen hit.

Lägenheterna är rymliga och består av ett rum med egen toalett och dusch, samt kokvrå. Hiss mellan våningsplanen finns. Utevistelser erbjuds och det finns flera uteplatser och en stor trädgård med blommor, frukt och bär samt fina promenadvägar i området.

Gemensamma utrymmen för samvaro

På Höstro finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och samvaro. Här kan du till exempel vara med i en studiecirkel, lyssna på högläsning, delta i gymnastik eller vara med och sjunga. Här finns även en dagcentral dit man kan komma för att äta middag. På Höstro finns även ett sinnenas rum, dit du kan gå för att koppla av och hämta kraft eller bara njuta av lugnet.

Aktiviteter på Höstro

Planerade aktiviteter för veckan och dokumentation över vad som har hänt på Höstro kan du läsa mer om på Höstrobloggen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Service och personal

Frisör och fotvårdsspecialist kommer regelbundet till Höstro. Här finns också tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Närsjukvårdens läkare kan vid behov göra hembesök till dig.

Höstro har personal som ständigt utvecklas och utbildas. Här finns personal dygnet runt och merparten är undersköterskor. Vid inflyttning utses en personlig kontakt som har mer ansvar och nära kontakt med dig som flyttar in och närstående. Personalen har tystnadsplikt.

Kontakt