Hylte kommun logotyp

Speeddating med vård och omsorg samt LSS!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta inom vård och omsorg samt LSS? Då är du varmt välkommen att möta våra samordnare på speeddating den 21 februari och 6 mars på Malmagården i Hyltebruk!

Vill du prata med dagpersonalen? Kom klockan 14.00 - 16.00. För dig som är intresserad av natten gäller tiden 16.00-18.00. Välkommen!

Speeddating, vad innebär det?

Speeddating är precis som namnet antyder - en dejt där du snabbt lär känna och kan ställa frågor till personen mitt emot. Du får 5 minuter med varje samordnare.

Behöver jag komma förberedd?

Nej, men det kan vara bra att skriva ner saker som du funderat över som till exempel vad det är för lön, arbetstider, och hur det fungerar med att boka in arbetspass (om det nu är frågor som du undrar över - det finns inga dumma frågor).

Tänk också på att du har möjlighet att söka jobb direkt på plats! Ta gärna med dig ett foto av dig själv, betyg, CV eller personligt brev om du har detta. Ansöker du om arbete inom LSS barn så krävs det också ett registerutdrag (det kan du enkelt beställa HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.).

Vi ser fram emot att träffa och prata med er som funderat på att söka jobb inom vård och omsorg eller LSS men inte riktigt kommit till skott. Därav vill vi träffa er på vår speeddating!

Vad gör en samordnare?

En samordnare hjälper till med :

  • vara länk mellan vikarier och enheter
  • sköta rekrytering och bokning av timvikarier (förfrågningar från samordnaren kommer vis sms till dig som timvikarie om du har lagt dig som tillgänglig i appen)
  • bemanna behovet av korttidsvikarier upp till 14 dagar
  • bemanna huvudsemester
  • vara behjälpliga med att samordna en längre tids frånvaro

Prova på att jobba

Kom och prova på hur det känns att göra skillnad för någon annan under en dag på loven! Är du 17 år och fyller 18 år under 2024 så har du möjlighet att prova-på hur det känns att jobba inom vård och omsorg hos oss på omsorgsförvaltningen. När du arbetar under Prova-på-dagen får du lön för de timmar som du arbetat. Prova-på-dagen kan sen leda till att du får ett sommar- eller extrajobb hos oss.

Ansök om sommarjobb

Tycker du om människor och söker ett meningsfullt sommarjobb? Varje sommar är vi i stort behov av vikarier inom omsorgen när vår ordinarie personal har semester. Du kan söka jobb inom både LSS eller äldreomsorg.

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad: