Hylte kommun logotyp

Internationella frivilligdagen 5 december

Den 5 december varje år firas internationella frivilligdagen. Dagen instiftades av FN:s generalförsamling 1985 och syftet är att lyfta fram och hylla allt det ideella arbete som människor gör lokalt, nationellt och internationellt.

Frivilligsamordnaren Kristina Svensson Kamstedt i Hylte kommun vill skicka med en liten hälsning till alla er som engagerat er under året:

- Frivilliga, som verkar här lokalt i vår kommun gör en stor och viktig insats och är fantastiska vardags-hjältar som gör stor skillnad i många personers liv. Jag är glad för det samarbete som vi sedan många år har med butikerna i Hylte kommun där de denna vecka lämnar fina rabatter och erbjudanden till alla våra frivilliga. De tycker, precis som jag att era insatser för medmänniskor bör belönas och uppmuntras därför har de valt att hänga med på detta. Stort tack till dem! Så håll tillgodo och shoppa något du vill ha eller kanske ge bort.

Frivilligverksamhetens engagerade människor får genom frilligsamordnaren ett utskick och blad med fina rabatter och erbjudande från flera av kommunens verksamheter.

Lämna synpunkter på sidan här

Senast uppdaterad: