Hylte kommun logotyp

Hylte.se 2.0 - nu lanserar vi vår nya webb

Efter flera månaders arbete är vi nu glada och stolta över att kunna lansera vår nya webb. Vi hoppas att du finner den lika användarvänlig och lättnavigerad som vi gör!

Detta har vi jobbat med:

  • Nytt utseende – Nya bilder, nya färger och nya smarta drop-downmenyer.
  • Mobilanpassat – snyggare och smidigare i mobilvy.
  • Omstrukturerad och uppdaterad information på våra sidor.
  • Sökfunktionen är bättre uppbyggd med fler möjligheter till filtrering av söket.
  • Tydligare länkar/knappar.
  • Tydligare information gällande kontaktuppgifter.
  • Smartare sökfunktioner – Med hjälp av AI erbjuder nya webben en mer stabil och bättre sökfunktion som hjälper dig att snabbare hitta tillbaka till de sidor du frekvent brukar besöka (för att den här funktionen ska fungera behöver du godkänna cookies).

– Vårt fokus har legat mycket på användarvänlighet och tillgänglighet. Vi har därför fokuserat extra mycket på att ge webben en ren design som gör det mycket lättare att hitta den information du söker, samtidigt som vi har förbättrat flera webbfunktioner, säger Ida Karlsson Lalander, kommunikationsansvarig i Hylte Kommun.

Fortsatt utveckling med hjälp av dig

Efter lansering fortsätter vårt arbete med att utveckla webben genom att till exempel se över formen för våra länkar, bildtexter, uppladdade pdf-filer med mera. Vi kommer även att ta fram lättläst text på de sidor som behöver lite extra fokus.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats och det gör vi bäst med hjälp av feedback från dig som besöker vår webb. Klicka gärna runt på vår webb och berätta för oss om det är något speciellt du tycker är bra eller dåligt. Hittar du allt du söker? Eller är det något som inte fungerar?

Är du på en sida där du till exempel ser att en länk inte fungerar, då går du längst ner på sidan och klickar i någon av stjärnorna vid "Lämna synpunkter på sidan här". Skriv en kommentar för att beskriva felet eller hur vi kan förbättra sidan. Klicka sedan på "Skicka" så får vi på kommunikationsavdelningen dina synpunkter och kan rätta till eventuella fel.

Hoppas du tycker om vår nya webb! Och skicka gärna en kommentar oavsett om det är något på webben som du upplever är bra eller dåligt.

Härlig webbsurfing önskar kommunikationsavdelningen i Hylte Kommun!

Lämna synpunkter på sidan här

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.