Hylte kommun logotyp

Välbesökt seniormässa

Modevisning, imitation av kungen och flera smarta lösningar gällande både säkerhet och vardag var i fokus under årets seniormässa som äntligen är tillbaka efter ett 3 år långt uppehåll.

Med 35 utställare och flera lokala företag på plats drog seniormässan igång med full fart den 26:e april. Besökarna bjöds på underhållning i form av artisten Jan Wolfhagen som högtidligt imiterade Hans Majestät Konungen.

- Det var ett uppskattat inslag liksom Drillsnäppornas framträdande, berättar Mona Adolfsson som är enhetschef på omsorgskontoret.

Utöver underhållning hölls det också en mycket välbesökt modevisning inne i biosalongen på Forum där flera lokala aktörer inom kläder och accessoarer medverkade med mannekänger från frivilligverksamheten.

- Det var otroligt roligt att se att så många kom och besökte mässan även om det blev trångt och varmt. Där var många möten med bekanta som inte setts på länge. Det känns som om vi hade ett bra utbud av både aktiviteter och utställare och jag hoppas att alla som besökte oss tog med sig den härliga stämningen hem igen, säger Mona

Seniormässan anordnas av Hylte kommun. Sponsorer för seniormässan 2023 var Guldkanten, Olanders blommor, Coop och Ica.

Lämna synpunkter på sidan här

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.