Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Arbeta som timvikarie inom vård och omsorg

Du kan söka jobb som timvikarie inom vård och omsorg på hylte.se/ledigajobb Länk till annan webbplats.

Att jobba i den kommunala äldreomsorgen innebär att du kan arbeta både inom Omsorg i Hemmet och äldreboende. Är du engagerad och har ett stort intresse för människor? Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Samordningsenheten på Omsorgskontoret ansvarar för nyrekrytering av undersköterskor till den kommunala äldreomsorgen. Varje sommar är vi till exempel i stort behov av vikarier, undersköterskor och vårdbiträden. Som timavlönad vikarie inom Omsorgskontoret ska du kunna arbeta med kort varsel.

Samordningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet Heroma Web. Som vikarie anger du själv när du är tillgänglig för arbete. Genom systemet får du som vikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om vikariat sker via SMS.

Om du vill jobba inom vård och omsorg ska du uppfylla följande krav:

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Ha körkort
  • Ha datorvana
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
  • Utbildning inom vård och omsorg eller liknande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
  • Du ska vara vaccinerad mot Covid

Som person är flexibel, trygg, pålitlig och har en positiv grundsyn. Du kan hantera stressfulla situationer, ta egna initiativ men också sammarbeta med andra.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande.

Ansök här

Du kan söka jobb som sommarvikarier inom vård och omsorg nedan:

Sök jobb som sommarvikarie Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad händer när ansökan är gjord?

Efter att din ansökan är mottagen kommer du kontaktas via telefon eller e-post. Om du blir kallad till arbetsintervju bör du ha med dig betyg och två referenser.

Vid en eventuell anställning erbjuder arbetsgivaren dig introduktionsmaterial och en föreläsning inom bland annat läkemedelshantering. Du ska gå bredvid en erfaren undersköterska vid några arbetstillfällen innan din eventuella anställning påbörjas.

Kontakt