Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Näringsliv & arbete

Kvinna som pratar i telefon och kollegor i bakgrunden

Hylte kommun vill att du som företagare ska känna dig välkommen. Här kan du läsa om vad kommunen erbjuder för hjälp och stöd till dig som vill starta företag, redan driver ett företag eller vill etablera företag i kommunen. Här finns också information om vilka regler och tillstånd som gäller för olika verksamheter. I broschyren nedan kan du läsa mer om företagande i Hylte kommun.

Näringslivsdag 26 januari 2023

Hylte kommun ordnar Näringslivsdag 26 januari klockan 11.30-17.00 på Forum i Hyltebruk.

Inspireras, utmanas, skratta och nätverka tillsammans med företagare och näringslivsaktörer i Hylte kommun. Välkommen att ta del av omvärldsanalyser, framtidsspaningar och ledarskapsnycklar för att kunna leda just ditt företag i rätt riktning i en föränderlig värld.

Följ Hylte Näringsliv på sociala medier

På Hylte näringslivs sociala medier synligör vi aktiviteter inom näringslivet och du kan även ta del av nyttig information för dig som företagare. Följ oss gärna via länkarna nedan.

Är du intresserad av att jobba i Hylte kommun? Under rubriken Jobba i Hylte kommun Länk till annan webbplats. kan du läsa mer om hur det är att arbeta i en kommun och se vilka lediga tjänster som finns just nu.

Kontakt